ARDES K20

PONORNÝ VARIČ

Sous-Vide je spôsob varenia pri konštantnej nízkej teplote vo vákuu. Takto pripravované pokrmy si zachovávajú chuť, vôňu a nestrácajú na objeme. Týmto spôsobom môžete pripravovať mäso, ryby, zeleninu, ale aj napr. vajcia. A ako také varenie prebieha? Ingrediencie vložíte do špeciálneho vrecúška spoločne napr. s bylinkami či korením. Potom z vrecka odsajete všetok vzduch pomocou vákuovačky. Potom už stačí takto pripravené vrecúško vložiť do vopred predhriatej vody v hrnci, ktorú predhrejete pomocou variča Ardes. Variť pokrm možno hodinu, tri hodiny, ale napríklad aj celý deň. Výsledkom je dokonalý pokrm s veľmi presným prepečením.

VLASTNOSTI:

  • Ponorný varič na prípravu pokrmov metódou Sous-Vide
  • Prehľadný integrovaný displej, časovač
  • Zachováva chute a vône
  • Otočný ovládač nastavenia
  • Značky hladiny vody
  • Nízka spotreba energie (príkon max. 400 W)
  • Rozmery: 36,5 × 14 × 9 cm

Varenie pod kontrolou
Ardes Sous-Vide K20 je ponorný varič vyznačujúci sa svojou jednoduchosťou a všestrannosťou. Aj vďaka tomu je využívaný v profesionálnych gastronomických prevádzkach. Umožňuje presnú kontrolu teploty vody, čo vedie k perfektným výsledkom pri príprave pokrmov.  Nastavenú teplotu zobrazuje digitálny displej s presnosťou na 1 °C a čas prípravy. Vďaka tomu pokrm nikdy neprevaríte, navyše spotrebujete veľmi malé množstvo energie.

TECHNICKÉ PARAMETRE:

  • Typ variča  Ponorný
  • Hĺbka  14 mm
  • Šírka  46 mm
  • Výška  9 mm
  • Príkon  400 W
  • Funkcie  Časovač