Čistiace tablety, JURA vyvinula špeciálnu dvojfázovú odvápňovaciu tabletu, ktorá pomôže predĺžiť životnosť vášho kávovaru,
JURA TABLETY NA VODNY KAMEN, 9 KS
ČISTIACE TABLETY
Dvojfázové odvápňovacie tablety
Vodný kameň je azda najväčším nepriateľom každého automatického kávovaru
JURA vyvinula špeciálnu dvojfázovú odvápňovaciu tabletu, ktorá pomôže predĺžiť životnosť vášho kávovaru, pretože dokáže usadený vodný kameň odstrániť spoľahlivo a šetrne zároveň.
- NOVINKA: Odvápňovanie vo 2 fázach
Táto odvápňovacia tableta, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre potreby kávovarov JURA, sa vyznačuje optimalizovanou dobou rozpúšťania, schopnosťou efektívne a dočista odstrániť vodný kameň s dlhodobým efektom na kávovar.
Proces odvápňovania sa pritom skladá z dvoch fáz:
- Fáza 1: dochádza k dôkladnému odstráneniu vápenatých usadenín z kávovaru.
- Fáza 2: dochádza k vytvoreniu „ochrannej“ vrstvy vovodnom systéme. Táto vrstvička dlhodobo chráni potrubia i termoblok pred koróziou.
Len originálne odvápňovacie tablety JURA dokážu zaručiť komplexnú hygienu a ochranu. Iba nami vyvinuté ochranné receptúry boli obozretne optimalizované pre súčinnosť s procesmi a materiálmi, ktoré sú použité v automatických kávovaroch JURA.
Bez obsahu fosfátov
Spoločnosť JURA sa môže pochváliť dlhou históriou do praxe presadzovaného zmýšľania o potrebe rešpektovania ekologických otázok a zodpovedného využívania zdrojov a energie. I to je jeden z dôvodov, prečo originálne odvápňovacie tablety JURA neobsahujú žiadne fosfáty. Optimalizovaná receptúra je zárukou skvelej hygieny podľa požiadaviek certifikátu TÜV. Súčasne tiež väčšmi chráni životné prostredie a prispieva k lepšej chuti výslednej kávy.
Konštantne dokonalá káva vďaka hygiene certifikovanej TÜV
Nezávislá medzinárodná skúšobná inštitúcia TÜV Rheinland označila kávovary JURA v súlade so svojimi veľmi prísnymi kritériami za mimoriadne hygienické. Tento výrok dokazuje, že údržbové produkty JURA, ktoré sú precízne navrhnuté pre efektívnu súhru s elektronicky kontrolovanými údržbovými programami, zaručujú hygienu podľa pravidiel TÜV a čistotu každého jedného kávovaru JURA.
Vodný kameň je zdrojom porúch a neblaho ovplyvňuje chuť
Pri zohrievaní vody dochádza ku vzniku vodného kameňa. Rúrky zúžené nánosmi vodného kameňa nielenže spomaľujú proces ohrievania, čo zvyšuje spotrebu energie, no môžu niekedy zapríčiniť aj kompletné zlyhanie kávovaru. Vodný kameň tiež negatívne vplýva na samotnú kávu. Hoci sú malé množstvá uhličitanu vápenatého pre chuť kávy prínosné, priveľa vodného kameňa dáva vode nepríjemnú pachuť a zabraňuje arómam kávy, aby sa správne rozvinuli, sčasti i z dôvodu kolísania teploty vody.