Trvanlivé boilies, Produkty vyrábané z najlepších vstupných materiálov z bezkonkurenčnou starostlivosťou počas celej výroby a balenia.
KARMA BAIT TRVANLIVE SQUIDBERRY & BLACK PEPPER 15MM 1KG
TRVANLIVÉ BOILIES
Rada trvanlivých boiliesov KARMA Top Bait zahŕňa produkty najvyššej kvality. Produkty vyrábané z najlepších vstupných materiálov z bezkonkurenčnou starostlivosťou počas celej výroby a balenia.
VLASTNOSTI:
- Priemer: 15 mm
- Balenie: 1 kg
- Ručne vyrábané
- Vyrábané za účelom lovu
- Príchuť: Jahoda, chobotnica, čierne korenie
Rozpustná nástraha SQUIDBERRY z rozdielom trvanlivosti vo vode a garanciou pomalej absorbcie vody, na princípe špongie bez rozpadu. Táto rada nástrah sa radí medzi vrcholovú z trvanlivých boiliesov KARMA TOP BAIT. Atraktivita nástrah a uvoľňovanie chuťových stimulátorov do vody sa vylepšilo náhradou niektorých rozložiteľných múk a spojív bez zmeny nutričného profilu. Základom boilies je vlastná zmes predvareného birdfoodu (Shiva), zmes rybích múk spracovaných pri nízkych teplotách, čím sa zaručí udržanie všetkých potrebných hodnôt a bielkovín zmesi. Neoddolateľnú atraktivitu nástrah navyšuje prítomnosť a kombinácia viacerých cenných a jedinečných príchuti v jednej nástrahe, akým je Robin Red od značky Haith`s, kúsky jahôd rozpustených v alkohole, glykole a v oleji, ďalej prítomnosť výťažkov sépie a chobotnice známej ako Squid&Octopus a čierneho korenia rozpusteného v esenciálnom oleji. Tieto prísady, arómy, zložky a chuťové stimulátory robia z boilies KARMA neodolateľnú nástrahu do každého ročného obdobia, ktorú kapry určite ocenia.
Ručne vyrábané boilies, s dokonalým a vyváženým nutričným obsahom a vysokou stráviteľnosťou, vyrábané zo surových talianskych vajec, starostlivo dusené v pare a sušené v kontrolovanom prostredí. Boilies KARMA, nezávisle od teploty vody fungujú, ako špongia bez rozpadávania sa. Dlhé roky testovania na známych, vodách Európy vo všetkých možných podmienkach rybolovu. Nástrahy sú vákuovo balené v rýchlozatváracích ZIP-LOCK baleniach, ktoré uchovajú prirodzené vlastnosti a chuťovú stopu produktov čo najďalej.