Sous vide pomalý varič, Teplota v °C a °F, Teplotný rozsah: 20-95 °C, Varenie bez pridania tuku
ADLER AD6415
POMALÝ VARIČ - SOUS VIDE
Sous vide pomalý varič Adler AD6415 je zariadenie na pomalé varenie potravinárskych výrobkov, ktoré vám umožní zachovať ich výživné látky a zdôrazniť jedinečnú chuť vašich obľúbených jedál. Potraviny, vákuovo balené v špeciálnych vreckách, sa vložia do vody v hrnci a varia sa pri presne kontrolovanej teplote, ktorá je zvyčajne oveľa nižšia ako v prípade tradičného varenia produktov. Sous vide varenie zachováva živiny v pokrmoch a zdôrazňuje jedinečnú chuť. Nastavenie teploty od 20 do 95 °C je ideálne na zabezpečenie rovnomerného varenia potravín. Prístroj umožňuje nastaviť dobu varenia od 1 minúty až po takmer 100 hodín.
Pri hľadaní spotrebičov, ktoré našej rodine uľahčujú zdravé varenie, často používame moderné zariadenia, ako je Sous vide pomalý varič Adler AD6415. Tieto nástroje na pomalé varenie pokrmov vám umožňujú zachovať ich živiny a zdôrazniť jedinečnú chuť vášho obľúbeného jedla. Aj v našej kuchyni sa môžeme cítiť ako profesionálni kuchári. Prečo to neskúsiť?
TECHNICKÉ PARAMETRE:
- Sous vide: Zdravá metóda pomalého varenia
- Sous vide varenie je technika, ktorá využíva presné nastavenie teploty, aby bol zakaždým zaručený jednotný a dokonalý výsledok
- Vďaka pomalej a šetrnej príprave sú v pokrme zachované nutričné hodnoty mäsa, zeleniny a rýb
- Dokonalá, originálna chuť vybraných surovín zostane v jedle, nie vo vode alebo výparoch
- Varenie bez pridania tuku
- Možno použiť v hrncoch a iných tepelne odolných nádobách s minimálnou výškou 15 cm
- Teplotný rozsah: 20-95 °C
- Presnosť do 0,1 °C
- Nastavenie času od 1 minúty do 99 hodín a 59 minút
- Teplota v °C a °F
- Vodotesné prevedenie IPX7 s automatickým bezpečnostným vypnutím
- Odnímateľný kryt ohrievača pre jednoduché čistenie
- Výkon: nom. 1000 W, max. 1200 W
- Maximálna kapacita nádoby až 20 l
Reštaurácie pravidelne ponúkajú svojim zákazníkom jedlá varené metódou sous vide. Čo je to za metódu? Potraviny vákuovo balené v plastových vreckách sa vložia do vody v hrnci a varia sa pri presne kontrolovanej teplote, zvyčajne oveľa nižšej ako pri tradičnom varení produktov. Proces varenia je preto dlhší, pretože sa používajú teploty 58/60 °C pre ryby, 65/70 °C pre hydinu a 80/85 °C pre zeleninu. Takže si musíte všetko naplánovať. Hlavnou výhodou tejto metódy je zachovanie prirodzenej chuti pripravovaného produktu a jeho nutričnej hodnoty. Vitamíny a mikroelementy zostávajú v potrave, nie vo vode. Dôležité je, že výberom tejto možnosti sa zároveň rozhodnete aj nepoužívať pri varení tuk.
Zdravé varenie touto metódou s použitím vašich obľúbených marinád, byliniek a korenín je možné aj vo vašich domácnostiach. Adler AD6415 je zariadenie, ktoré má pohodlné nastavenie teploty od 20 do 95 °C, čo zaručuje konzistentné varenie pokrmov. Je pre hrnce s minimálnou výškou 15 cm alebo tepelne odolné nádoby. Umožňuje nastaviť dobu varenia od 1 minúty až po takmer 100 hodín. Zariadenie je vyrobené z vodeodolných materiálov a má automatický bezpečnostný spínač. Displej zobrazuje informácie v stupňoch Celzia a Fahrenheita. Odnímateľný kryt uľahčuje prístup k ohrievaču a čistenie zariadenia. Cenný doplnok každej kuchyne.