Pekáreň chleba, Max. kapacita: 1500, Počet programov: 12, Počet hnetacích hákov: 2, Bezlepkové pečenie: áno, Príkon: 850
ETA 2150 90000 PEKAREN CHLEBA
PEKÁREŇ CHLEBA
Spravte si domáce chrumkavé pečivo sami, domáci jogurt a džem
Pripravte si voňavý chrumkavý chlieb, domáci jogurt, alebo džem z čerstvého ovocia z pohodlia vášho domova kedykoľvek budete mať chuť. S domácou pekárňou ETA Crustum II to je hračka..
12 prednastavených programov
Pekáreň, ktorá disponuje 12 prednastavenými programami, zaistí hnetenie, kynutie, pečenie aj prihrievanie a vy si zatiaľ môžete vychutnať kávu alebo sa venovať inej práci. Je iba na vás, aký druh chleba si pripravíte, či klasický, bezlepkový, sladký či celozrnný.
Možnosť voľby rôznej veľkosti chleba
Nastaviť môžete aj veľkosť chleba či prepečenie kôrky. Cez sklenené veko ľahko skontrolujete stav pečenia a akustický signál vás upozorní na prípadné pridanie ďalších surovín. Stav prípravy sa zobrazuje na prehľadnom displeji. S funkciou odloženého štartu až 15 hodín bude váš chleba pripravený akurát na raňajky. Chleba vydrží v pekárni dlhšie teplý vďaka funkcii automatického udržovania teploty a to po dobu 60 minút. Ani v prípade výpadku prúdu sa o svoje pečivo nemusíte obávať, pekáreň má všetko v pamäti. Forma na pečenie má antiadhéznu povrchovú úpravu, ktorá sa ľahko udržuje. V príslušenstve nájdete formu na pečenie, 2 hnetacie háky, odmerky, pohár a háčik.
TECHNICKÉ PARAMETRE:
Nezaradené:
- Displej: áno
- Max. kapacita: 1500
- Počet programov: 12
- Počet hnetacích hákov: 2
- Bezlepkové pečenie: áno
- Nastavenie zafarbenia kôrky: svetlá, stredná, tmavá
- Odložený štart: áno
- Príkon: 850
- Pečenie bagiet: nie
Rozmery produktu:
- Šírka: 27.5 cm
- Výška: 31.5 cm
- Hĺbka: 42 cm
- Hmotnosť: 5.76 kg
Rozmery balíka:
- Šírka: 34 cm
- Výška: 30 cm
- Hĺbka: 45 cm
- Hmotnosť: 6.645 kg
Špecifikácie:
Pekáreň chleba
- * Plne automatická príprava zaisťuje hnetenie, dostatočné kysnutie, kvalitné pečenie a následné prihrievanie bez nutnosti vášho zásahu
- * Viacúčelové využitie:
- a) pečenie rôznych druhov chleba (slaný, sladký, biely, celozrnný alebo bezlepkový)
- b) zhotovenie rozmanitých druhov cesta, džemov, marmelád, koláčov, sušeniek, sekanej, jogurtov a pod.
- * Program VLASTNÝ na individuálne nastavenie fáz prípravy chleba
- * Možnosť voľby 3 veľkostí chleba (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg)
- * Voľba sfarbenia kôrky (3 úrovne nastavenia)
- * Forma na pečenie s antiadhéznou povrchovou úpravou na jednoduchú údržbu
- * 2 hnetacie háky
- * Praktické sklopné držadlo na pohodlnú manipuláciu s nádobou
- * Veko so skleneným priezorom umožňujúcim jednoduchú kontrolu v priebehu prípravy
- * Prehľadný displej so zobrazením stavu prípravy
- * Akustický signál upozorňujúci na možnosť pridania ďalších ingrediencií
- * 15ť hodinový časový spínač - funkcia odloženého štartu
- * Automatická funkcia udržovania teploty (60 minút) po dokončení prípravy
- * Pamäť pri výpadku elektrického prúdu
- * Príkon 850 W
- Príslušenstvo: forma na pečenie, 2 hnetacie háky, odmerky, pohárik, háčik
- 12 prednastavených programov:
- 1. KLASIK - je určený pre biely pšeničný a hnedý žitný chlieb, tiež pre chlieb ochutený bylinkami a hrozienkami
- 2. RÝCHLY - je určený na rýchlu prípravu bieleho, pšeničného a žitného chleba. V tomto režime je chlieb menší a má hustý stred.
- 3. SLADKÝ - je určený na pečenie sladkých typov chleba s chrumkavejšou kôrkou než pri pečení s programom klasik.
- 4. CELOZRNNÝ - je určený na pečenie celozrnného chleba z múky s nízkym obsahom lepku.
- 5. BEZLEPKOVÝ - je určený na prípravu bezlepkového chleba.
- 6. CESTO - je určený na hnetenie/miesenie a následné kysnutie cesta bez pečenia. Na prípravu cesta môžete použiť rôzne suroviny pre rôzne druhy pečiva (napr. chlebové rohlíky, pizza atď.).
- 7. HNETENIE - je určený iba na hnetenie cesta (bez kysnutia). Pri hnetení cesta môžete použiť rôzne suroviny pre rôzne druhy pečiva (napr. chlebové rohlíky, pizza atď.).
- 8. TORTA - je určený na hnetenie/miesenie surovín (napr. tortový korpus, koláč), ktoré sa následne pečú po nastavený čas.
- 9. DŽEM - je určen na prípravu džemu alebo marmelády z čerstvého ovocia.
- 10. JOGURT - je určený na prípravu domáceho jogurtu.
- 11. PEČENIE - je určený na pečenie hnedého chleba, tortového korpusu alebo sekanej.
- 12. VLASTNÝ - je určený na individuálne nastavenie fáz prípravy chleba